019 : Blog Pencinta Kecantikan , Beauty Lover | MrPetak.Com


Name: Beauty Lover (BL)

Email Address:
vampire_gurl91@yahoo.com

Website / Blog (URL): http://cinqleafclover.blogspot.com

Phone Number : -

Category : Leisure/Sports/HobbiesRegion : Kuala Lumpur

Intro : 


Blog yang memaparkan serba sedikit tutorial yang mudah difahami, tips menggayakan tudung dan shawl tapi still menutup aurat, promotion barangan dari korea yang murah, serta kisah2 yang menarik yang anda tak mahu lepaskan!! heheh...

Tag Line : shiqin sunshine, beauty lover, tips fesyen, tutorial, santai

Since :
Ditubuhkan pada tahun 2009, dan mula menulis pada hujung bulan jan 2011, sebab?? huhu 2009 tu tubuhkan sbb nak buat assignment je, pastu biar, then sambung balik 2011 time tu dah mula ceburkan diri dlm bidang blogging =)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Assalamulaikum kawan2 semua..
Petak nak perkenalkan blog yang sungguh menekankan tentang kecantikan, Petak suka dengan blog Cik BL ni sebab penulisan santai ikut gaya Cik BL sendiri.
Kalau kawan-kawan nak ketahui tentang tips2 mengayakan tudung & barang promosi dari Korea boleh la singgah di blog Cik BL kite. Ada juga kisah2 menarik yang Cik BL kongsikan.

Mahu kenali siapakah Cik BL sebenarnye kena la melawat blog Cik BL. Petak selalu chat dengan Cik BL di BCR... hehe.. Baik orangnye.. hehe..

Ape pun kawan2 jgn lupa comment ye. Blog ni sungguh manarik minat petak untuk membacanya.

P/s: Petak menghargai benda2 cantik.. sungguh menawan... ~~

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE