020 : Melayukini.net Trafik Tertinggi 750K PageView 1Juta Sebulan? | MrPetak.Com

logo

Name: (En. Huzaifah  ) <--Klik kalau jumpe .. hehe)

Email Address: 
arena84@yahoo.com

Website / Blog (URL):  http://melayukini.net/ 

Phone Number : -

Category : Other


Intro : 


Menulis di blog adalah hobi penulis di masa lapang dan ekspresi beliau tentang isu-isu semasa yang berlaku di Malaysia. 

Tag Line : Informasi Melayu Kini

Since : 
2009

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Assalamualaikum kawan2 petak yang disayangi..
Hari ni petak nak mereview blog yang hebat.. petak mula2 ternampak blog ni kat google.. petak pun menerjah la tengok.. fuh memang menarik.. ayat memang power. rase nak bace sampai habis.. Kawan-kawan boleh la menerjah kat blog ni. memang puas hati. macam-macam ade.. dari sampai pecah perut sampailah ke pecah kepale.. hehe gurau je.. 

No wonder la Traffic Tinggi beribu2.. fuh  memang hebat betol.. Kalau kawan2 nak traffic yang banyak tu leh g kat blog ni sebab dia ada bagi jadi Rakan Melayu Kini... banyak banefit yang dapat.. Ape lagi jom la... hehe  


P/s : Petak pun bercita-cita nak jadi mcm blog ni.. bila la masanya tu... Amin...

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE