013 : Siapakah hafizaiman95 ?| Blogger senyap yang berbakat? | MrPetak.ComOwner :  Muhamad Hafiz Aiman bin Muhamad Sani


Tag line :   Blog Fizs^Coretan Fizs


Since :   February 2008


Introduction :  


Assalamualaikum.. 
Mr.Petak nak share tentang seorang pemuda yang berbakat besar ini. Sebenarnya ramai lagi pemuda yang berbakat macam Mr Hafiz ni.. Mr.Petak seronok membaca bahan-bahan yang ditulis oleh beliau yang baru berumur 17 tahun. Anak kelahiran Johor ini sudah menukar Blognye kepada DotCom.. 


Kawan-kawan boleh la melawat blog nya sebab byk info2 yang amat berguna.  Harap Mr.Hafiz berjaya dengan apa yang dicita-citakan. Gud Luck!


Maaf ye Mr.Hafiz sebb ambik gambar ni :) hehe
P/s : Mr.Petak bangga dengan anak-anak muda yang berjiwa besar :) Great!!

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE