021 : Kenali siapa Ads4afie sebenarnya!! | MrPetak.Com

 

Name: Afie

Email Address: ld.afie@yahoo.com

Website / Blog (URL): http://www.ads4afie.tk

Phone Number : (mintak afie ye )

Category : Other

Intro :

Blog Ini Adalah Blog Untuk Berkongsi Cerita Dan Berkongsi Tutorial Blog Kepada
Rakan2 :)


Tag Line : 
 Ads4afie 

Since :  21 Oktober 2011

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Assalamualaikum kawan2 yang disayangi...

Bersyukur kite sebab dengan izin-Nya blog MrPetak semakin dikenali ramai.. 
Petak hari ini ingin memperkenalkan satu blog yang bagus untuk kawan-kawan lawati selalu..

Blog ni kepunyaan seorang pemuda bernama Afie ( boleh chat dengan dia di BCR). Petak pernah bertanya dengan Afie apakah maksud Ads4afie ? Petak bukannya tak tahu maksudnya cuma petak nak penjelasan dari Afie .. hehe (mengada2 nak tanye) 

Afie bagi tahu petak maksudnya ialah Iklan bersama Afie.. Okey kawan2.. kalau kawan2 nak beriklan dengan Afie boleh la direct mesej terus dengan Afie ye.. Bagus untuk kawan2 promosikan blog atau apa sahaja.

Selain itu, Afie juga berkongsi Tutorial Blog, fuh memang terbaik.. 

Jom ramai2 singgah blog Afie ye...P/s : Petak pun nak letak iklan kat blog Afie la macam ni .. :P itupun kalau Afie bagi.. hehe


Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE