011 : ♥Bloggers Chat Room | B.C.R | Terbaik berchating♥


:baby:wow:hohoPhotobucket:tepuk:msia

Assalamualaikum,
Mr Petak hari ni gembira dapat join B.C.R, Kawan-kawan boleh la add Widget chat ni kat blog kawan-kawan.. memang seronok berchat.. leh tambah kenalan..

Terima Kasih B.C.R

P/s : seronok sgt bersembang2.. hehe
:sukati


Cute tak icon2 ni .. memang seronok berchating.. gelak sampai pengsan memang terbaiiikkk!! :bagus

:hah:syg=((:sejuk:idea:yes:babai:bye:babai:muntah:study:wargh:majuk:fuh:tampo:salam:malu:rokok:apa:mati:terharu:nah:kecewa:erk:hantu:tutup:):cool:mujuk:jog:cekik:spamXD:sing:bunuh:tepi:geleng:lari:ragu:new:nantuk:saiko:(:pening:hampa

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE