012 : ♥Terima Kasih♥ http://www.hdclubnetwork.com/♥ REVIEW about MRPETAK


Assalamualaikum :)

Terima Kasih tak terhingga buat blog hdclubnetwork kerana memberikan sokongan kepada usaha MrPetak.Com untuk mengeluarkan Siri Animasi Terbaru ini.
Sila Lawati Blog ini :) Great Blog Info !!

HdClub Network: INFO - Menarik Di Laman Petak Niaga Blogspot: Kami menjumpai satu laman blog kreatif yang baru di tubuhkan pada bulan Mac yang lalu, iaitu Petak Niaga Blogspot.com . Laman ini ada...

♥Mr.Petak♥

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE