025 : Apa ada di sini? Tulisan lyn munir | MrPetak.com
Name: Lyn

Email Address: linamdmunir5@gmail.com

Website / Blog (URL): http://lynmunir.blogspot.com/

Phone Number : 019-2964522

Category : Blog

Sex : Girl

Region :  Kuala LumpurIntro : Apa ada di sini ?

Blog santai yang menceritakan pengalaman hidup sendiri mahapun yang dikongsikan oleh orang lain. Sebahagiannya dikongsikan  untuk menjadi panduan dan pengajaran kepada mereka yang sanggup mengambil ikhtibar.

Tag Line : ...and i will do it my way

Since : 
 25/5/2012


Lyn Munir

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Assalamualaikum sahabat seluruh dunia :)


Hari ni kite berkenalan dengan Cik Lyn Munir.. Cik Lyn membina blog bagi berkongsi apa sahaja untuk di ambil ikhtibar oleh seluruh masyarakat umumnya. Kalau kawan2 nak tahu dan lebih nak kenali Cik Lyn boleh la terus ke blog nye yer.. Jgn lupa comment kat sini tau !!~


P/s : teringat kat Lyn kawan sekolah dulu .. hehehe

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE