Segmen : Gambar Terbaik Aidilfitri by AnggunBabyCloset


Syarat Segmen :

Mesti tampal gambar terbaik hari raya anda tahun ini 2012.

Mudah je!!~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Assalamualaikum,

Hai kawan-kawan seluruh dunia..
Petak mengucapkan selamat hari raya buat sahabat2 semua.. sekarang ni petak sibuk    dengan membuat kad raya untuk segmen petak sebelum ini.. hehe.. kawan-kawan yang sertai segmen tu sabar yer.. :) Terima kasih yer Anggun sebb sudi ajak bersegmen. :)

Di sini petak tampal gambar yang petak buat dengan kerjasama adik.. tapi x la sehebat Aizuddin Akhsan <--KLIK HERE, nanti bebila nak gak petak belajar dari sifu ni ..



Gambar yang diambil pada malam Hari Raya Pertama :) Ini la yang gambar yang terbaik petak  dapat  kongsikan ye.. :)


Mangsa Mesti Tag : 




Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE