6-10-2012 Ucapan Selamat Hari Lahir dari MrPetak.com

Assalamualaikum. seluruh umat islam seluruh dunia..

Mulai hari ini, 6-10-12, petak akan memberi ucapan selamat hari jadi pada setiap hari @ minggu bagi menghargai hari lahir setiap insan di dunia ini.

Petak akan mengambil nama dari mereka yang lahir pada tarikh entri ini di tulis. dari FACEBOOK sebab kemudahan aplikasi.

OBJEKTIF ENTRI INI?

  • MrPetak ingin memberi hadiah ucapan & doa pada mereka
  • MrPetak ingin menambah kawan-kawan 
  • MrPetak nak lebih dekat dengan kawan2.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Yang lahir pada hari 
Sabtu, 6-10-2012


P/s : Happynyer..

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE