Setelah Berkurun Lamanya - MrPetak

Haha.. setelah berkurun lamanya akhirnya aku keluar la kejap dari 'bebizian' yang teramat sangat.. nak update blog pun tak de masa.. sekarang petak bz wat bisnness sendiri.. alhamdulillah ada perkembangan positif.. tue yang kurang meng'update blog.. harap petak dapat bagi masa untuk update blog akan datang.

Rindu kat kengkawan blog yang mula-mula blog ni wujud. anyway petak Rinduu kat korang sume.. petak tak lupe korang semua.. geng-geng BCR yang best I LOVE U.. hehe

Ok lah nak sambung keje.. LOVE
MrPetak

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE