004 : Kenali unGu itu Pepel | Blog yang Berwarna Ungu?

Website/Blog :     http://www.ungupepel.com/

Owner :  unGu   <--Klik untuk kenali lebih lanjut..

Tag line :  Yang Penting Hati

Since :    24 Februari 2009

Region : Sarawak

Introduction :  

Blog ini khas untuk pemikir-pemikir yang ingin berfikir tentang kejadian alam. blog ini mengandungi apa yang penulis rasa, penulis bayangkan, penulis fikirkan dan apa yang penulis ingin katakan tentang dunia.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Assalamualaikum kawan-kawan semua,

Hari ni Mr.Petak nak memperkenalkan sebuah blog yang baru je menukar menjadi DOT.COM. Jeng-jeng2.. Blog ni sungguh menarik sebab mengunakan nama warna iaitu unGu. Pemilik blog ni memang suka kan warna ungu ker?.. wah betul la.. kalau kawan-kawn nak tahu lebih lanjut mengenai blog ni boleh la singgah di blog unGu ni.

Blog unGu ni memang  santai dengan pelbagai info yang seronok untuk di baca... Selain itu  dapat menambah kawan2.. Jom Chat bersama unGu di BCR .. Okay..
P/s : Mr.Petak suka warna  Merah  &  Biru .. :) Kawan-kawan suka warna ape?
  Jangan Lupe Follow ye :) sebagai tanda sokongan :) Singgah-singgah la selalu ye TQ!

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE