003 : Siapakah FR? | Fariz Reza [Dot] Com™


Website/Blog : http://www.farizreza.com/

Owner : Fariz Reza <--Klik untuk kenali lebih lanjut..

Tag line : The Name of FR

Since : February 2011

Region : Sabah

Intro  :

Blog Tutorial ,health , personal , isu semasa , isu ramaja dan sebagainya yang hangat lagi membara di dunia Blogger (^_^) 


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Assalamualaikum kawan2,

Mr Petak hari ni nak mempekenalkan satu Blog yang sudah menjadi Dot.COm..hehe.. Pemilik website ini dikenali sebagai FR. Siapakah FR ni??.. Kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh la melawat kat blog FR ni.. Blog ni memang menarik kerana membincangkan tentang blog tutorial, kesihatan, isu semasa, isu remaja ,dan sebagainya.

Korang boleh berchating di Chatroom BCR kalau nak kenal FR ni... hehe .. (Orangnye baik)

Klik Banner dibawah ni kalau nak ketahui lebih lanjut okay :)
P/s : Mr Petak nak menambah kawan2 seluruh dunia :) TQ FR.. Jangan Lupe Follow ye :) sebagai tanda sokongan :) Singgah-singgah la selalu ye TQ
!

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE