014 : Adakah Yuu Hidayu itu ikan yu? | MrPetak.Com

Name: Yuu Hidayu

Email Address: miss_yuu@yahoo.com

Website / Blog (URL): http://jeszyuu.blogspot.com/

Phone Number   :  tettt.. hahaha

Category : Other

Intro : 


 Tiada apa-apa tentang blog ni. Yang ada, cuma seorang budak comel yang bernama Yuu Hidayu. Ahiks.. =P

Tag Line :


 Yuu dengan ikan yu tiada kaitan.


Since : 2011

Price : RM 1 ... wakakaka
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Assalamualaikum  kawan2 yang di sayangi..


Petak hari ni nak review satu blog yang best. Mesti kawan2 semua nak tahu siapa gadis di sebalik nama Yuu Hidayu ni kan.. ermm.. petak pun masih nak kenal gadis ni.. tapi kalau korang nak tahu lebih lanjut kene la layari blog si yuu ni.. hehe..


Blog ni berkisar  pandangan yuu tentang pelbagai perkara yang santai dan seronok bile dibaca. Kawan2 boleh la singgah selalu di blog yuu ye.. :)
P/s : Teringin nak tengok ikan yu dekat2.. hehe

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE