SEGMEN : Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati. | MrPetak.Com

Syarat-syarat penyertaan :-
  1. WAJIB buat satu entri yang bertajuk " Segmen : Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati. "
  2. WAJIB Letak banner dia atas.Linkkan bersama dengan link entri ini.
  3. WAJIB follow blog Izzati.
  4. WAJIB tinggalkan link entri segmen korang pada bahagian komen post ini sekali dengan blog ID korang untuk mengelakkan penipuan.
  5. Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.
  6. Tarikh tutup 16 Jun 2012.

Untuk pengetahuan korang, segmen ini memperuntukkan hadiah iaitu Topup RM30 bagiTop Referred Blog. Top referrel akan dipilih selepas segmen ini tamat.
Senarai peserta akan dilistkan dan korang WAJIB untuk komen entri mereka mengenai segmen ini serta WAJIB follow para peserta yang lain.Izzati jugak akan follow semua blogger yang join segmen ini.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Assalamualaikum kawan-kawan2,
Hari ni terjumpe pulak segmen yang menarik hati petak.. simple dan boleh menambah ramai kawan2... harap semua sudi la kawan ngan petak ye... Terima kasih Izzati yang wat segmen yg best ni.. kalau ade segmen lain kali bagi tahu la ye..  

Tujuan MrPetak selain mendapat kawan yang ramai dapat jugak mempromosikan Siri Animasi Terbaru yang bakal muncul tak lama lagi. Harap Mendapat sokongan kawan-kawan ye.

Harap2 menang la ye.. Amin.. hehe

Tag Name  ( Nak pilih sape yek? hehe) : PreetyMama , Spanar Buruk,  Cik Tom


P/s : Izzati sory sebb wat blink2 kat banner tue... saje je.. hehe


Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE