000 : Kini dotCOM dulu Blogspot | Mr.Petak

Photobucket
Assalamualaikum...

Kawan2 semua, Mr.Petak nak ucapkan terima kasih kepada kawan2 BCR yang banyak memberikan cadangan dan pandangan mengenai nama laman web yang sesuai. Setelah memikirkan sedalam-dalamnya, Mr.Petak memilih www.mrpetak.com sebagai nama rasmi menggantikan petakniaga.blogspot.com.


MrPetak menggunakan perkhimatan netKL.Com, Kalau kawan2 nak guna pun boleh. murah je.. just bayar nanti diaorang yang akan setting link semua. :) netKL memang paling bagus.

Di harap www.mrpetak.com dapat diterima ramai menjadi salah satu perantaran terbesar di Malaysia. Mr.Petak ingin mempromosikan Siri Animasi Terbaru Keluaran Anak Tempatan yang bakal menemui anda yang akan ditayangkan di Youtube.

Selalu-selalu lah singgah di www.mrpetak.com sebagai tanda sokongan.

Terima Kasih Semua.
Ikhlas
Mr.Petak Jangan Lupe Follow ye :) sebagai tanda sokongan :) Singgah-singgah la selalu ye TQ!

Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE