024 : Apakah itu Kutooo ?? | MrPetak.omName: kutooobamboo
Email Address: ericoanaci@gmail.com
Website / Blog (URL): http://kutooobamboo.blogspot.
com
Phone Number :
Category : Blog
Sex : Boy
Region Johor
Title Ads : Kutooo

Intro:
apa lah psl kutooo pun nak tau ker? ok lah kutooo bi ada blog.. kutu2 yang lain ade!! he3 jgn coner2

Tag Line : cerita tak tentu hala

Since : (Tarikh blog/website ditubuhkan) 2011

Price (optional)

! `KutoOo BamBoo !

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Assalamualaikum,
Review blog hari ni petak nak perkenalkan satu blog yang buat anda tak senang duduk hehe... petak tertanya2 benarkah KUTOO tu KUTU?.. hehe kalau kawan-kawan nak tahu apekah maksudnya kawan2 boleh terus tanya empunya badan.

Kawan-kawan boleh layari blog ni sebb ada macam2 cerita dan ada diselitkan gambat lukisan lidi bagi menggambarkan suasana.. menarik bukan?...


P/s: takut kutu.. :lari!!~~Doa Murah Rezeki

‎[Doa mohon murah rezeki]
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
AMIN ~

FREE WORLDWIDE SHIPPING

BUY ONLINE - PICK UP AT STORE

ONLINE BOOKING SERVICE